Towson Nederland BV

085 877 0920

Beemdstraat 12, 4158 EM Deil, Netherlands

SAFe Silver Partner

©2019 door towson.nl

Contact en Nieuwsbrief
Privacy beleid

Impressum

Algemene Voorwaarden- Trainingen

Image by Matteo Vistocco

SAFE ADVANCED SCRUM MASTER

De SAFe Advanced Scrum Master training is een tweedaagse training waarin Scrum Masters worden voorbereid op hun leiderschapsrol in het faciliteren van Agile teams.


De rol van Scrum Master binnen een Scaled Agile organisatie is van cruciaal belang. Het werk van een Scrum Master gaat verder dan het werk op teamniveau en omvat de hele organisatie.


De training biedt direct inzetbare hulpmiddelen voor het samenstellen van goed presterende teams en praktische manieren om Agile en Scrum-antipatronen binnen een onderneming aan te pakken.


De training behandelt het faciliteren van team overschrijdende interacties om de uitvoer op programma niveau en “relentless improvement” te stimuleren. Aan bod komen onder meer diverse DevOps practices waaronder Kanban om value streams in kaart te brengen.


Prijs: € 950 excl. btw

 

VOOR WIE IS DEZE SCRUM MASTER TRAINING

Deze training is gericht op iedereen die betrokken is bij teamwerk en teamprocessen. Hierbij kun je denken aan bestaande Scrum Masters, teamleiders, teamcoaches, Agile coaches, (toekomstige) Release Train Engineers, projectmanagers en iedereen die de rol van team facilitator in een Agile onderneming naar zich toe heeft getrokken.


Als voorkennis voor de training wordt uitgegaan van de basiskennis op het gebied van Scrum. Het niveau van een Scrum Master certificaat is een goed referentiepunt als basiskennis voor deze training.

LEERDOELEN

 • Faciliteren van teamevenementen door gebruik te maken van Scrum en Kanban

 • Herkennen en oplossen van team antipatronen

 • Verbetering van value streams met behulp van Kanban en engineering practices

 • Ondersteunen bij de uitvoer op programmaniveau

 • Het toepassen van problem-solving en geavanceerde coaching technieken om “relentless improvement” te stimuleren.

 • .

TOPICS

 • Het ervaren van de Scrum Master rol in SAFe ondernemingen

 • Het begrijpen van de SAFe principes vanuit de Scrum Master perspectief

 • Het bouwen van high-performing teams

CERTIFICERING SCALED AGILE ADVANCED SCRUMMASTER (SASM)

Bij de training is het SAFe Advanced Scrum Master examen inbegrepen. Je legt dit online examen af op een door jou zelf te bepalen plaats en tijd (binnen 30 dagen na de training). Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je een jaar lidmaatschap van de Scaled Agile Academy. Daarbij krijg je toegang tot het afgeschermde SAFe Advanced Scrum Master gedeelte van de website www.scaledagileacademy.com,  met onder andere toegang tot veel downloads.

VEREISTE AGILE VOORKENNIS

Deze opleiding veronderstelt fundamentele kennis van Agile principes en het Scrum framework, bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring.


Deze opleiding veronderstelt fundamentele kennis van Agile en Scrum.

INBEGREPEN BIJ DE TRAINING

 • Materialen die door scaledagileacademy.com (de officiële uitgever van de SAFe certificaten) beschikbaar gesteld worden voor de training

 • Een voucher om het examen SAFe Advanced Scrum Master bij scaledagileacademy.com te maken en je daarmee te certificeren

 • Koffie/ thee en lunch voor beide trainingsdagen

De duur van deze training is twee dagen. De prijs van de training is € 950,- exclusief btw en inclusief een voucher voor het examen.