LEADING SAFE ONLINE

De Leading SAFe 5.0 training is een tweedaagse training waarin wordt ingegaan op de Lean-Agile principes en practices van het Scaled Agile Framework (SAFe). De focus ligt op waarde releasen via een Agile Release Train, het opbouwen van een Agile Portfolio en het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie. Na deze training heeft u een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management en Leiderschap in Scaling. Kortom, het vormen van een volledige Agile Enterprise.

Prijs: € 950,- excl. btw

LEAN PORTFOLIO MANAGEMENT

Aligning strategie met de uitvoering

SAFe-5-Courseware-Thumbnails-LPM.png

Lean Portfolio Management is een tweedaagse, interactieve training die de praktische tools en technieken leert die nodig zijn om Strategie en Investeringsfinanciering, Agile Portfolio Operations en Lean Governance te implementeren.

Deelnemers hebben ook de mogelijkheid om de huidige en toekomstige staat van hun portfolio vast te leggen met de Portfolio Canvas-tool en belangrijke zakelijke initiatieven te identificeren om de portfoliovisie te realiseren.

Deelnemers brengen portfoliostroom tot stand met de Portfolio Kanban, en geven prioriteit aan epics voor maximaal economisch voordeel.

De training biedt ook inzicht in hoe Value Stream Budgets en Lean Budget Guardrails kunnen worden vastgesteld en hoe de prestaties van de Lean-portefeuille kunnen worden gemeten.