top of page

STRATEGIESESSIES

Laat je strategiesessie begeleiden

Strategiesessies zijn voor management en directieteams belangrijke bijeenkomsten om de koers voor de voorliggende periode te bepalen of bij te sturen.

 

Omdat het resultaat van deze meeting zoveel impact kan hebben is het belangrijk dat deze goed voorbereid en begeleid wordt.

 

Wanneer je ons vraagt om een strategiesessie voor te zitten gaan we hier niet lichtvaardig mee om. We nemen tijd om de sessie voor te bereiden, kennis te maken met de deelnemers en stellen samen de agenda met de onderwerpen van de dag samen.

 

Als dagvoorzitter zijn wij de ceremoniemeester voor de bijeenkomst. We zorgen dat de geplande agenda op tijd verloopt en dat interactie tussen deelnemers goed begeleid wordt zodat de hoofdlijn van de bijeenkomst gevolgd blijft. Daarnaast bereiden wij werkvormen voor om de discussies naar resultaten te begeleiden. We zorgen dat er ruimte wordt geboden voor het gesprek, dat iedereen betrokken blijft, èn prikkelen om de discussie scherp te houden.

Natuurlijk blijven wij onafhankelijk. Wij zorgen dat de essentie van de boodschap of het besluit samengevat en presenteerbaar wordt.

Na de strategiedag zorgen wij voor een samenvatting van de dag en dat de producten die de dag oplevert in een presenteerbare vorm worden opgeleverd zodat de organisatie hier mee verder kan. Eventueel maken wij ook nog een presentatie, met de kernslides die de besproken koers en besluiten kunnen ondersteunen bij het uitdragen van de boodschap.

Neem contact op voor meer informatie

P9230774.jpg
P9250911.jpg
P9250840.jpg
bottom of page