LEADING SAFE ONLINE

De Leading SAFe 5.0 training is een tweedaagse training waarin wordt ingegaan op de Lean-Agile principes en practices van het Scaled Agile Framework (SAFe). De focus ligt op waarde releasen via een Agile Release Train, het opbouwen van een Agile Portfolio en het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie. Na deze training heeft u een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management en Leiderschap in Scaling. Kortom, het vormen van een volledige Agile Enterprise.

Prijs: € 950,- excl. btw

MANAGEMENT 3.0 FOUNDATION WORKSHOP

Maandagen

16:30

Deze Management 3.0 Foundation workshop richt zich op het inspireren van mensen. De workshop geeft zowel teamleden als managers inzichten en tools die hen ondersteunen om hun organisatie werkelijk te transformeren:

Management 3.0 herdefinieert de rol van leiderschap en biedt een basis aan iedereen in een organisatie om gezamenlijk doelen te behalen. Daarnaast helpt Management 3.0 om persoonlijke inzichten toe te passen om de beste manier van samenwerking te zoeken, en op deze manier als team effectief te zijn en verder te ontwikkelen. Hiermee draagt Management 3.0 bij aan het vormen van een positieve werksfeer waar ruimte is voor groei en innovatie.

Tijdens onze training krijgen deelnemers naast inzicht door het delen van de theorie en elkaars ervaringen, de kans om ervaring met een aantal business games op te doen die ze daarna weer zelf in de praktijk kunnen toepassen.

Prijs: € 895 excl. btw

VOOR WIE 

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over de principes en praktijkvoorbeelden van Management 3.0, betrokken is bij verandering in zijn of haar organisatie, mensen centraal stelt bij veranderingen.

LEERDOELEN

Na de cursus ben je in staat leiderschap te herdefiniëren en een basis te bieden aan iedereen in jouw organisatie om gezamenlijk doelen te behalen. Daarnaast kun je na het volgen van deze training jouw persoonlijke inzichten toe passen om teams te helpen effectief te zijn en de beste manier van samenwerking te zoeken zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Hiermee draag je bij aan het vormen van een positieve werksfeer waar ruimte is voor groei en innovatie.

TOPICS

Agile Management – Leer over verschillende managementstijlen en hoe deze organisaties beïnvloeden.

Complexity Thinking – Hoe adresseren we de complexiteit die organisaties met zich meedragen?

Energize People – Mensen zijn het belangrijkste in een organisatie, zorg dat ze zich goed voelen en in staat zijn om energie te geven.

Empower Teams – De weg naar zelforganiserende teams

Align Constraints – Hoe zorg je ervoor dat zelf-organisatie geen chaos wordt.

Develop Competence – Mensen zijn leergierig. In Management 3.0 gaan we in op het ondersteunen van de ontwikkeling van skills.

Grow Structure – Wanneer de complexiteit geadresseerd is kun je werken aan structuur zodat succes en de daarbij loskomende energie zich door je organisatie verspreidt.

Improve Everything – Zorg dat je oog houdt voor verbetering in de breedte en voorkom suboptimalisatie.

DE WORKSHOP

Zoals het woord workshop al aangeeft: Er gaat gewerkt worden. Naast de discussie en de theoretische ondersteuning is er een werkvorm. De werkvormen zijn veelal in een Management 3.0 game. Met regelmaat wordt het leerdoel nog eens besproken en vastgesteld of iedereen de juiste kennis en handvatten heeft meegekregen om met een specifiek leerdoel in de praktijk opvolgend aan de workshop aan de slag te gaan.

VOORKENNIS

Voor deze training is geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

INBEGREPEN

· Een ervaren trainer/coach

· Materialen die door Management 3.0 beschikbaar gesteld worden voor de training

· Een certificaat van Management 3.0 waar je aanwezigheid uit blijkt

·Koffie/ thee voor beide trainingsdagen, i.v.m. coronamaatregelen dien je je eigen lunch mee te brengen.

LOCATIE & CONTACTGEGEVENS

Beemdstraat 12, 4158 EM Deil, of online

Tel.: 085 877 0920
E-mailadres: trainingen@towson.nl

 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

 

TOWSON NEDERLAND BV, SAFe PARTNER

NEEM CONTACT OP!

VOLG ONS