top of page

MINIWORKSHOPS

Organisaties die continu verbeteren, leren en persoonlijke groei hoog in het vaandel hebben staan, besteden tijd aan training en coaching en investeren veel aandacht aan de voorbereiding  van de retro’s.

 

Om met een heel team een training van een volledige dag te volgen leidt vaak tot een grote planning-uitdaging. Het werk moet immers ook gedaan worden en het is voor teamleden individueel ook vaak een puzzel wanneer iedereen een dag met aandacht in een training kan zitten.  Hierdoor concentreert de aandacht voor team en persoonlijke groei zich vaak tot 1 of 2 dagen per jaar, met als gevolg dat er na de aandachtspiek weer een periode volgt waar de aandacht voor leren en persoonlijke groei wat verslapt.

 

De oplossing?  Miniworkshops!

 

Onze creatieve collega’s bij Towson hebben een scala aan miniworkshops ontwikkeld die compact zijn en daarmee veel eenvoudiger te plannen dan een hele dag training.

Doordat we zoveel workshops hebben ontwikkeld kun je  als team een onderwerp kiezen dat direct bijdraagt aan de belangrijkste hulpvraag die op dat moment leeft. 

 

De onderwerpen zijn verschillend, maar de kwaliteit van alle workshops is even goed. Zo zorgen we ervoor dat een onderwerp in maximaal 2,5 uur behandeld is, dat de werkvormen uitnodigen om de kennis in de praktijk toe te passen, dat de coaches ervaringdeskundig zijn op het onderwerp en dat iedere workshop bijdraagt aan fun en samenwerken.

 

Een miniworkshop voor een team heeft een vaste prijs van € 400,- ex BTW per workshop. Hierin zijn inbegrepen een intake met een Scrum Master of teamleider, de workshop en evaluatie met de Scrum Master of teamleider waarin we tips geven om het behandelde onderwerp onderdeel van het continu verbeteren van het team te laten zijn.

 

De workshops richten zich op verschillende lagen in de organisatie, daarom wordt een driedeling in onderwerpen gemaakt: Lean Agile Leadership, executie en teamdynamiek.

 

 

DSC_1010.JPG
bottom of page