top of page

LEADING SAFE ONLINE

De Leading SAFe 5.0 training is een tweedaagse training waarin wordt ingegaan op de Lean-Agile principes en practices van het Scaled Agile Framework (SAFe). De focus ligt op waarde releasen via een Agile Release Train, het opbouwen van een Agile Portfolio en het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie. Na deze training heeft u een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management en Leiderschap in Scaling. Kortom, het vormen van een volledige Agile Enterprise.

Prijs: € 950,- excl. btw

ONLINE ESCAPEROOM

Waar is Nadine_.png

Towson Nederland heeft een Online Escaperoom ontwikkeld die goed is in te zetten als retrogame. Tijdens het spel werkt het team aan een vermissings-zaak. 

De medewerkers van Spiegeltjes & Kraaltjes zitten met hun handen in het haar: hun ICT Manager, Nadine Verbeek, is vermist. Het team wordt ingeschakeld om haar te vinden. Samenwerking is hierbij essentieel; alleen door effectieve samenwerking kan het mysterie binnen de gestelde tijd worden opgelost. 

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan het spel wordt door de spelbegeleider een gesprek gepland met de Scrum Master/leidinggevende van het team ter kennismaking.

Op de dag van het spel maken jullie een WhatsApp-groep aan met de deelnemers. Vijf minuten voor de start voegen jullie daarin het nummer van Bart van Bommel, de directeur van Spiegeltjes & Kraaltjes, toe. Via WhatsApp ontvangen jullie opdrachten.

Door sporen na te gaan en puzzels op te lossen kunnen jullie Nadine terugvinden.

Als jullie het mysterie hebben opgelost of wanneer het uur voorbij is, stopt het spel. Na afloop worden de bevindingen op het gebied van samenwerking gedeeld met het team. Hierdoor ontstaan inzichten die meegenomen kunnen worden richting de volgende periode.

Prijs: € 250,- excl. btw

Bij de prijs is het volgende inbegrepen:

  • een intake met de Scrum Master van het team ter kennismaking;

  • de game van een uur;

  • een ervaren teamcoach die tijdens de game de samenwerking zal observeren;

  • terugkoppeling van observaties aan het hele team.

P9250840.jpg
bottom of page