top of page
Blog: Blog2

Masterclass van Dean Leffingwell tijdens European SAFe Summit

Bijgewerkt op: 4 feb. 2021De jaarlijkse Europese SAFe Summit is een groot evenement voor iedereen die zich bezighoudt met SAFe: uitvoerders, instructeurs, consultants, Scaled Agile Partners als Towson, en zakelijke (bedrijfs)leiders. 

In dit evenement zitten twee dagen voor Partners, workshops voorafgaand aan het congres, en een tweedaags hoofdcongres. 

Deelnemers krijgen de kans hun vaardigheden te vergroten, kennis uit te wisselen, te netwerken, contact te maken met opinieleiders en “influencers”, en ze kunnen direct zien hoe bedrijven gebruik maken van SAFe.


Een van de “co-founders” van SAFe, Dean Leffingwell, is één van de belangrijkste autoriteiten in de wereld op het gebied van Lean-Agile en heeft "Accelerate! The Road to True Business Agility" (Versnellen! De weg naar feitelijke bedrijfswendbaarheid) gepresenteerd. 


Leffingwell heeft een beschrijving gegeven van hoe een organisatie haar

bedrijfswendbaarheid kan beoordelen en kan begrijpen hoe het van de huidige situatie kan overgaan tot een wenselijkere- en meer concurrerende- situatie.


Daarnaast was er een round table meeting waar Dean Leffingwell vragen heeft beantwoord van de groep die hiervoor was uitgenodigd.

Het was zeer informatief om de visie van Dean op veranderen en het toepassen van het SAFe gedachtengoed te horen.  


Ook was het heel interessant te horen waar Scaled Agile zich in de aankomende periode op gaat richten om nog meer waarde te kunnen toevoegen. “Customer centric denken” staat hoog op de lijst. 


(Op de foto: Links Leffingwell, rechts Towson CEO Peter Turien)

bottom of page