top of page
Blog: Blog2

Nieuwe trainingslocatie is geopend!

Bijgewerkt op: 4 feb. 2021
In de afgelopen weken is er hard gewerkt om de nieuwe trainingslocatie in te richten. Er werd gesjouwd, getild en gesleept toen het nieuwe meubilair werd afgeleverd. Na voor de laatste keer met de bezem en stofzuiger door het pand te zijn geweest, kon op donderdagochtend 14 februari de deur open van onze mooie nieuwe trainingslocatie.


Voor 9 uur druppelden de cursisten binnen om deel te nemen aan de Leading SAFe training. De training was uitverkocht, dus het was gezellig druk met een mix van beginnende tot meer ervaren deelnemers. Voor iedereen was er ruimte  om zijn of haar eigen uitdaging te bespreken en van elkaar te leren. We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde training met positieve feedback van de deelnemers.  Na afloop was er zelfs applaus voor de trainer!


In maart staat de volgende training alweer gepland en hier hebben zich ook al een aantal deelnemers voor opgegeven zodat we weten dat deze training doorgaat. Wanneer je ook meer wil weten van SAFe en een Leading SAFe training zoekt met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, dan ben je van harte uitgenodigd om je op te geven. Wij kijken er naar uit om je bij ons te ontvangen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page