top of page
Blog: Blog2

Vakantie voorbij, we gaan weer trainen!

Bijgewerkt op: 8 apr. 2022

Door: Remco Klompmaker

Was jij ook zo toe aan de vakantie? Moe van het thuiswerken en al de online meetings met vele koppen koffie? Tja, en dan is het eindelijk vakantie! Alles uit! Geen Teams, Slack, Zoom of andere online tools. Geen muffe studeerkamer waar de zweetlucht na een dag in hangt. Even geen wandeling in de pauzes. Maar wel: heerlijk op vakantie met de familie… Of loopt het toch ietsje anders?

De aanloop naar de vakantie brengt, voor mij, altijd wat stress met zich mee. Wat moet ik voor mijn vakantie afronden en overdragen? Waar gaan we naartoe? Wat zijn de coronaregels in het buitenland? Of: wat is het weer als je in Nederland blijft?! Hebben we alles geregeld voor de vakantie: kleren, boeken, caravan/tent, paspoort etc...?

Na zo'n drukke periode is het soms ook lastig om alle lopende zaken direct in je hoofd uit te schakelen. Het duurt meestal nog wel een aantal dagen voordat je werkelijk afstand hebt genomen van de 'werk/vakantiestress' en je de rust hebt om te gaan genieten van je boek of je puberende kinderen.

Zelf ben ik met de familie in Nederland gebleven en hebben we in de 'Koude Zomer' veel leuke activiteiten gedaan en de mooie kant van Nederland gezien. Gelukkig hebben we goed gebruik gemaakt van de paar zonnige dagen die er toch waren om het bruine kleurtje mee te krijgen.


Al met al is de vakantie in een oogwenk voorbij, is de stress eruit, en ben ik inmiddels uitgerust weer gestart. Stiekem begin ik al in mijn hoofd met de voorbereiding van de volgende vakantie. Die ga ik eerst weer verdienen met de opgeladen batterij van de afgelopen weken!

Waar ik persoonlijk enorm naar uitkijk zijn de trainingen die ik het aankomende najaar weer mag geven. Dus ik hoop dat jouw batterij ook weer helemaal opgeladen is, en je weer energie hebt om je te ontwikkelen! Ik ontvang je dan graag bij mij in de klas.

Op https://www.towson.nl/trainingen staan alle trainingen die mijn collega’s en ik de aankomende tijd geven.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page