PSM II TRAINING

1PSM II Logo.png

De Professional Scrum Master II (PSM II) -training is een tweedaagse geavanceerde Scrum Masterclass die is ontworpen om Scrum Masters te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. De PSM II training is bedoeld voor Scrum Masters met minimaal één jaar ervaring die hun kennis en vaardigheden als Scrum Master willen vergroten. Deze cursus is een stap in die reis. De cursus omvat ook een gratis voucher voor het wereldwijd erkende Professional Scrum Master II (PSM II) certificeringsexamen.

 

In tegenstelling tot de Professional Scrum Master (PSM) training die zich richt op het gebruik van Scrum, het Scrum-framework en de rol van de Scrum Master, is PSM II een training voor gevorderden die cursisten helpt de standpunten te begrijpen die kenmerkend zijn voor een effectieve Scrum Master en faciliterend leider, terwijl ze diep duiken in hoe ze het ontwikkelteam, de producteigenaar en de organisatie dienen.

 

De cursus leert vervolgens over gerelateerde praktijken en vaardigheden om je in staat te stellen het juiste soort gesprekken te voeren en deze toe te passen om een betere Scrum Master te worden.

 

 

Schermafbeelding 2021-02-19 om 13.52.46.

Meer lezen? Klik op de afbeelding hieronder om de PSM II brochure te openen.

 

OVER DE TRAINER: ARNOUD LEMS

 

Arnoud Lems.png

Arnoud is een internationale Scrum trainer en Agile Coach die organisaties in en buiten Nederland traint. Daarnaast traint hij ook Agile-professionals. Arnoud heeft uitgebreide ervaring in het helpen van organisaties bij hun wendbare reis en heeft de afgelopen jaren onder andere samengewerkt met Achmea, Heineken, Philips, APG en De Lage Landen.

Arnoud heeft een pragmatische aanpak, heeft geduld waar nodig en kan dingen voor elkaar krijgen als de situatie daarom vraagt.

Zijn sterke technische achtergrond stelt hem in staat om klanten te helpen met hun beslissing over complexe vraagstukken, die betrekking hebben op technologie, groei en stabiliteit.

Arnoud is gecertificeerd Professional Scrum Trainer (PST) van Scrum.org.