top of page
P9230774.jpg

Hallo,

ik ben Richard

Naast mijn opgebouwde professionele kennis en ervaring ben ik, na een intensief opleidingstraject bij MoveAMountain, gecertificeerd Transpersoonlijke Coach en sta ik geregistreerd bij het NOBCO. 

Sindsdien heb ik veel mensen mogen coachen en begeleiden op zowel persoonlijk - als professioneel vlak.

 

Regelmatig lopen persoonlijk en professioneel door elkaar. Je neemt per slot je persoon mee naar je werk.

 

Als personal coach kan ik je begeleiden in jouw verwerkingsproces, ontwikkeltraject of zoektocht. Afhankelijk van de persoon, de vraag en de setting pas ik mijn coachstijl en technieken aan. Door naast en samen met jou als onafhankelijk, begrip- en liefdevol begeleider aandacht te hebben voor jou en jouw persoonlijk pad kunnen we samen de ontdekkingstocht ondernemen. 

 

Als professional coach ben ik vooral gericht op het op tafel krijgen van de hoe, wat en waarom om jou als professional nieuwe/extra inzichten te bieden of te ontdekken ter verbetering van jouw rol invulling. Ik ben daarin direct, eerlijk en open vanuit een helpende positie en neem daarin mijn kennis en ervaring als (Agile)professional mee. Mochten wij daarbij stuiten op persoonlijke reacties, motieven of overtuigingen, dan is er altijd ruimte om verdere verdieping te zoeken indien gewenst.

bottom of page