top of page

TOWSON COACHING CURRICULUM

Organisaties zijn continu in beweging. Om effectief en adequaat te kunnen inspelen op veranderende, soms onvoorspelbare, behoeften in de markt, is een wendbare of agile organisatie van groot belang.

DE ROL VAN EEN AGILE COACH
Het tot stand brengen van zo’n organisatie is een transformatieproces dat een agile coach op efficiënte wijze vormgeeft. Vanuit een integraal perspectief zorgt de coach dat alle betrokkenen een bijdrage leveren aan de transformatie en zij tevens hun ambities realiseren. De coach helpt collega’s groeien en heeft een voorbeeldfunctie. Daarvoor is méér nodig dan alleen kennis van de agile basics.

 

Je leert hoe je op basis van persoonlijke vaardigheden en agile principes optimaal invulling kunt geven aan de rol van coach en hoe je daarmee blijvend toegevoegde waarde biedt aan de
organisatie.

Towson Coaching Curriculum brochure.png

Download Brochure

Bedankt voor je interesse!

P9250840.jpg

VOOR WIE 

Het Towson Coaching Curriculum is zowel bedoeld voor professionals die zich willen ontwikkelen tot agile coach als voor agile coaches die hun vaardigheden een boost willen geven. Gedacht kan worden aan: agile coaches, verandermanagers en organisatieadviseurs; leidinggevenden en lijnmanagers; agile professionals zoals scrummasters, product owners, release train engineers en productmanagers; veranderingsprofessionals zoals businessanalisten, projectmanagement officers, programma-, project- en portfoliomanagers.

WAT LEER JE?


Na afronding van de opleiding:

  • zijn de rol en positie van de agile coach glashelder;

  • herken je de sensitiviteit die nodig is om mensen in beweging te krijgen;

  • kun je passie & motivatie activeren en deze omzetten in effectiviteit;

  • weet je hoe je welke tools op de beste wijze inzet om je coaching te ondersteunen; coach je, met inzet en implementatie van de agile delivery frameworks & methodes, de organisatie naar een steeds hoger delivery- niveau;

  • krijg je iedere organisatie doelgericht in beweging.

Mocht je gedurende het traject ontdekken dat extra persoonlijke coaching of mentoring is gewenst, dan biedt Towson deze graag aan.

KWALITEIT EN DUUR VAN DE TRAINING

Onze hands on training staat onder leiding van gespecialiseerde coaches. Met hun praktijkkennis en -ervaring brengen ze jou de juiste coachingsvaardigheden bij. Daarbij stimuleren zij interactie met medecursisten, een belangrijk kenmerk van Towson-trainingen. Learning by doing!
In het Coaching Curriculum staat kwaliteit boven snelheid. Er is daarom ruimte voor maximaal tien deelnemers per training om iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen geven.

De training bestaat uit:

  • zes trainingsdagen (verspreid over drie maanden);

  • vier intervisiemomenten;

  • een individueel mentorgesprek;

  • toegang tot het Towson coachingsnetwerk (met besloten meetup-events in de periode na het curriculum);

  • toegang tot de Towson-toolbox met direct toepasbare werkvormen die je ook na de training ondersteunen in je werk.

DE KOSTEN

De kosten voor het volledig curriculum zijn € 4.200,- exclusief BTW.

LOCATIE & CONTACTGEGEVENS

Beemdstraat 12, 4158 EM Deil

Tel.: 085 877 0180 

E-mailadres: trainingen@towson.nl
 

P9250840.jpg
bottom of page