top of page

WORKSHOPS

Organisaties die continu verbeteren, leren en persoonlijke groei hoog in het vaandel hebben staan besteden tijd aan training en coaching en investeren in teams en mensen.

 

Als Towson ondersteunen wij het principe van continu leren en groeien van harte. Dit doen we met onze coaching, maar ook met ons training- en workshop programma. Het overzicht van de standaard trainingen vind je hier. Deze trainingen zijn vooral gericht op  de “Way Of Working” (SAFe) en op invulling van rollen binnen een team.

 

Omdat wij de standaard trainingen niet genoeg vinden om organisaties te helpen met succesvolle transformaties hebben wij onze kennis bij elkaar gebracht en een aantal uitstekende workshops ontwikkeld die teams en mensen echt verder helpt met hun hulpvragen.

 

De onderwerpen van onze workshops zijn verschillend, maar de kwaliteit van alle workshops is even goed. Zo zorgen we ervoor dat workshops altijd vooraf ingeleid worden, dat de leerdoelen helder zijn en dat een opvolgende afspraak om de leerdoelen in de praktijk toe te passen altijd onderdeel is van onze zorg rondom een workshop.

 

Al onze workshops zijn in twee versies ontwikkeld. Een versie om samen op locatie te doen en een versie om online te doen. Beide versies hebben gemeenschappelijk dat de workshops leuk en leerzaam tegelijk  zijn.

 

 

 

 

P9250840.jpg
bottom of page